Zoeken in ons aanbod


0 panden gevonden

Vouersweg 103

6161AG Geleen

Verkoopprijs € 745 .000

Omschrijving

Te Koop:

Dit representatieve goed onderhouden object van circa 1370 m² bestaat deels uit bedrijfsruimte en deels uit kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de verdieping. De totale grondoppervlakte inclusief parkeerplaatsen bedraagt 2780 m².

Het ligt op een uitstekende locatie aan de zuidzijde van Geleen grenzend aan de op- en afritten van de autoweg A76 (Aken- Antwerpen) en heeft een snelle verbinding met de A2 (Eindhoven- Maastricht) en E314. Het treinstation ligt op 1500 m. De bereikbaarheid is dus prima!

Het object is gelegen op het industrie- en handelsterrein Krawinkel Zuid te Geleen. Bedrijventerrein Krawinkel is circa 41 hectare groot, de bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Op deze locatie is de bestemming ”bedrijfsdoeleinden klasse I” conform bestemmingsplan “Krawinkel-Zuid” van toepassing. Kantoor en opslagruimte en beperkte schone productie.

Indeling:

Kantoorruimte: Op de begane grond zijn automatische voordeuren met sluisje naar de entree met receptiebalie en kantoorruimten. Deze zijn grotendeels voorzien van nieuw tapijt in 2014. Tevens bevindt zich op de begane grond een showroom , vergaderkamers en toiletgroep met een doorgang naar de bedrijfsruimte.

Eerste verdieping: Verschillende kantoorruimten, toiletgroep, technische ruimte met o.a. twee in 2015 geplaatste CV ketels, overloop, pantry met toegang tot het in 2015 gerenoveerde dak.

Bedrijfsruimte: Een multifunctionele bedrijfsruimte van 300 m² te gebruiken voor bijvoorbeeld opslag en beperkte schone productie met een vrije hoogte van 6 meter.

Parkeren: Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen aanwezig zowel voor auto’s als fietsen.

Vrijstaand bedrijfsobject, Vouersweg 103 Geleen. 

  • Kantoorgedeelte verdeeld over 2 lagen  740 m2
  • Bedrijfsruimte deels vrije hoogte van 3,5 m1 deels 9m1 totaal 640 m2
  • Verhard buitenterrein/ parkeren
  • Recent dakbedekking vernieuwd
  • recent 2 nieuwe cv ketels geplaatst
  • nieuwe brand meld installatie geinstalleerd

Vraagprijs bij koop is € 745.000 K.K.

Huurprijs is 75.000 per jaar.

Eventueel is deelhuur bespreekbaar.

Kenmerken

Type Kantoorruimte
Bewoonbaar oppervlak 1 .370 m²
Opp. terrein 2 .780 m²
Etages 2
Verwarming Centrale verwarming
Warm water voorziening CV Ketel

Kaart

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst