Zoeken in ons aanbod


0 panden gevonden

Newtonbaan 7

3439NK Nieuwegein

Verkoopprijs Op aanvraag

Omschrijving

Het betreft een zelfstandig kleinschalig kantoor-/bedrijfsgebouw, gelegen op een goed bereikbare  en groene locatie aan de rand van Nieuwegein. 

Ligging/bereikbaarheid

De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Diverse snelwegen (A2, A12 en A27) zijn binnen enkele minuten te bereiken. Tevens is de locatie zowel met de bus als sneltram goed bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op ca. 100 meter van het object en een halte van de sneltram is in ca. 8 minuten lopend te bereiken. 

Omschrijving

Een zelfstandig en vrijstaand pand uit 1992 met een plezierig en vriendelijk karakter doordat het is opgebouwd in een lichte steen en er veel lichtinval is op verschillende verrassende manieren.

Via de entree met tochtportaal, komt u in de centrale gangzone met gebogen wanden, veel ruimte en ook privacy doordat in het midden van de hal de pantry en de toiletgroep zijn gesitueerd. De kantoren liggen rondom de gang zowel op de begane grond als op de eerste verdieping.  Een verrassend licht trappenhuis met veel lichtinval naar de eerste verdieping.


Indeling

  • Begane grond, entree, kantoren binnenkern met pantry toiletgroepen en hal.
  • Eerste verdieping kantoren, met binnenkern en daarin pantry, toiletgroepen en hal.
  • Tweede verdieping kantineruimte met pantry, de aparte server ruimte en toegang tot het dak.
  • Het hele pand is voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing, gedeeltelijk te openen ramen vloerverwarming en luchtbehandeling

 Parkeren

Bij het gebouw zijn diverse gratis openbare parkeergelegenheden aanwezig. Direct voor de deur zijn parkeerplaatsen en op ca. 30 meter afstand bevindt zich een groot parkeerterrein.

Kenmerken

Type Kantoorruimte
Bewoonbaar oppervlak 950 m²
Verwarming Centrale verwarming
Warm water voorziening CV Ketel

Kaart

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst